vrijdag 30 november 2012

Thema Sinterklaas: vrijdag 30 november

Vandaag hebben we...

... nog eens goed geoefend voor onze dans tijdens de algemene repetitie. Ik weet het, het begint een beetje afgezaagd te klinken al dat oefenen, maaaaaaaaaaaaaaaar maandag is het eindelijk echt feest! Joepie!
... verder gekeken naar onze film: Het paard van Sinterklaas
... genoten van een prachtig poppenspel rond Sinterklaas. Vandaag bezochten Sint en Piet het kasteel. Jammergenoeg bleef ons Pietje hangen aan een stukje ijzer in de schouw... Ai ai...De ridder kon zwarte Pietje dan terug losmaken, maar Piet zijn beentjes deden een beetje pijn. Met wat schmink op de snoet kon de ridder zich dan verkleden in een Zwarte Piet en zo kon de ridder Sinterklaas helpen om de pakjes rond te brengen! Oef!


Maandag is het grootouderfeest!

- We verwachten alle kids ten laatste om 8u25 op de kleuterspeelplaats.
- Zou het mogelijk zijn om uw kind een blauwe (jeans) broek aan te doen met een wit T-shirt (of hemdje, of...). De kinderen die hun kledij al op school liggen hebben, worden aangekleed door de juf!
- We verwachten alle grootouders of overgrootouders om 9u in onze turnzaal.
- Na de show kunnen de grootouders nog genieten van een hapje en een drankje. De kleuters zullen dan met hun juf in de klas blijven.
- Na het hapje en het drankje kunnen de kleuters opgehaald worden door de grootouders in de klas. De grootouders krijgen in de klas nog een leuke verassing!
- De kleuters mogen in de namiddag naar school komen, maar ze mogen ook bij oma of opa blijven.
- De warme maaltijden en het boterhammen-eten gaat gewoon door, zoals op een normale schooldag.

Zo, ik denk dat dit het zowat is...
Mocht je nog vragen hebben: MAIL MIJ!!!

Prettig weekend en tot maandag!

Juf Femke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten